✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Zjaak meets De Zaak

Zjaak meets De Zaak

Als DroomHout owner Jacques Mentrop op een goede namiddag inlogt op een voor hem nieuwe Seats2meet locatie in Utrecht is hij aangenaam verrast door de ondernemende sfeer die er in het pand heerst. Dat is geen toeval want de geboekte locatie wordt aangeboden door de Dutch Network Group (DNG), waaronder het alom vermaarde De Zaak valt, alwaar op de tweede verdieping de prachtige Seats2meet werkplekken staan.

Bureau verstelbaar Manhattan DroomHoutWel mist er nog een natuurlijke component in het fraaie interieur en lijkt DNG het nieuwe staande werken nog niet te omarmen. Bij de koffiecorner loopt Jacques DNG eigenaar Willem Overbosch tegen het lijf en een boeiend gesprek ontstaat over ondernemen in zijn algemeenheid en een mogelijke samenwerking met DroomHout in het bijzonder. 

Willem toont zich rasondernemer en gaat graag in op het ludieke voorstel van Jacques om tijdelijk het welbekende Manhattan sta-bureau bij De Zaak neer te zetten. Zo kunnen medewerkers van DNG en bezoekers van deSeats2meet locatie zelf ervaren hoe het prachtige massief eikenhouten werkblad bijdraagt aan een natuurlijke beleving en vanzelfsprekend het staand werken live uit te proberen.

Bovendien kunnen ondernemers van De Zaak en lezers van de DroomHout nieuwsbrief nu TIJDELIJK exclusief dit mooie bureau met een fiks voordeel in huis halen. Kijk snel hier en gebruik bij je bestelling voordeelcode DEZAAK, wij zetten dan ook snel zo'n mooi bureau bij jou op de zaak neer. De code is geldig tot eind 2016. Lees ook onze blogpost: Vernieuwde design studio.

Zjaak en de Zaak

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Zjaak meets De Zaak