Fluid Balance - NIEUW van Zuiver

Fluid Balance - NIEUW van Zuiver

Herfstcollectie Zuiver 2022 - Fluid Balance

Altijd heerlijk nieuws van Zuiver als de nieuwe collecties arriveren. De nieuwe herfstcollectie van Zuiver is vanaf nu leverbaar. En DroomHout levert natuurlijk het hele assortiment van Zuiver. Deze collectie kenmerkt zich door een mooie balans tussen heldere lijnen, eenvoudige schoonheid en zachte, troostende tinten. Zuiver noemt deze nieuwe collectie Fluid Balance. Klinkt mooi zuiver toch? :-)

Hanglamp Zuiver Balance - 3 maten 2 kleuren

Hanglamp Zuiver Balance L Nature - lampen by DroomHout

De Balance hanglamp is misschien wel de kern van de nieuwe Fluid Balance collectie van Zuiver. Een serie hanglampen die komen in de kleuren natural en black. En dan ook nog eens in drie formaten. Een grote variant (L, 60 cm diameter). Een M met 45 cm kap. En een iets kleinere S variant (35 cm diameter). Je kan ook één groot verlichtingsobject creëren door meerdere lampen bij elkaar te hangen. Super toffe hanglampen dus voor boven je eettafel of commode. Denk aan twee of drie naast elkaar voor een langwerpige tafel. Of juist een hanglamp in het midden boven een ronde eettafel. Deze hanglampen worden gemaakt van een goede kwaliteit rotan. Rotan is een hernieuwbaar materiaal. Het is een van de snelst groeiende planten op aarde. En de ‘moederplant’ hoeft niet gekapt te worden tijdens de oogst. Lekker duurzaam dus. Een waardevolle toevoeging aan onze collectie lampen.

Ronde eettafel Zuiver Storm - 128 cm

Ronde eettafel Zuiver Storm '128  - eettafels by DroomHout

Dit is ook echt een topper. Zijn we erg blij mee. Zuiver had eettafel Storm al een paar jaar in het assortiment als rechte uitvoering. En nu dus ook als ronde eettafel. Op het eerste gezicht zie je misschien niet dat tafel Storm eigenlijk een kunstwerk is. De Storm is niet alleen een mooie tafel maar heeft veel mooie details. Zo is er de fraaie v-groef in het tafelblad. En heb je die knap geconstrueerde eikenhouten poten gezien die uit het tafelblad lijken te vloeien? Echt top om te zien. Het maakt van deze ronde tafel een echte designtafel. Deze ronde eettafel Storm is er in verschillende kleuren en één mooie maat van 128 cm doorsnede. Groot genoeg om met wel 4-5 stoelen omheen te kunnen zitten. De tafel is gemaakt van eikenhout en is 75 cm hoog. Je vindt deze eettafel en anderen in onze categorie eettafels

Eetkamerstoel Zuiver Bonnet - 4 kleuren

Van mooie stoelen krijgen we nooit genoeg. Zuiver maakt een uitgebreide collectie eetkamerstoelen en we verkopen ze allemaal. Deze stoel Bonnet is er in 4 hippe kleuren te weten oker, groen, terracotta en grijs/blauw. Wat je vaker ziet bij Zuiver stoelen is dat deze kleuren super goed matchen bij elkaar. Dat betekent dus dat je vier stuks van een kleur kunt nemen. Maar dat twee om twee of alle vier verschillend ook heel goed bij elkaar passen. Echt knap gekozen weer van Zuiver. De Bonnet, hetgeen staat voor een sierlijke Franse dameshoed, is geavanceerd in zijn eenvoud. Met een breedte van slechts 45 cm passen er gemakkelijk veel stoelen aan je tafel. De warme zachte zitting matcht prachtig met het slanke zwart stalen frame. Mix en match en leef je uit dus in Fluid Balance!

Vloerkleed Zuiver Olympic - ovaal

Vloerkleed Zuiver Olympic 67 x 245 cm - vloerkleden by DroomHout

Een knipoog naar een olympische wedstrijdbaan, het vloerkleed Olympic. Dit vloerkleed is ovaal van vorm en doet denken aan de ovale banen van een olympisch stadion. Met een bijzonder patroon. En met een prachtig kleurverloop. Van diep indigoblauw in het midden naar een warme zandkleur aan de randen. Er zijn drie maten waaronder een loper. Zie je dit kleed al voor je onder een ovale eettafel? Of zoals Zuiver het combineert onder de ronde tafel Storm? Dit laagpolige decolan vloerkleed is enorm slijtvast en geschikt voor binnen. En het mooiste: vloerkleed Olympic wordt gewoon 'om de hoek' in België geweven, tof toch? Mooie betaalbare vloerkleden shop je bij DroomHout. 

Handige Fluid Balance accessoires

Sierkussen Zuiver Rings Natural Anthracite - Zuiver by DroomHout

Tot slot zijn er nieuwe lampen. Zo is er de oplaadbare tafellamp Smarty die behalve binnen ook buiten kan. Heel betaalbaar en bovendien zonder snoer te gebruiken dus. Tevens in deze categorie tafellamp Stellar. Ook binnen en buiten te gebruiken. Lamp Stellar heeft een ingebouwde dimmer zodat je het licht kunt aanpassen aan de sfeer. Hij is vernoemd naar de sterrenhemel. Een heerlijke praktische lamp ook met een zeer strak design. En last but not least een lekker comfortabel ogend sierkussen. In twee chique kleuren champagne en antraciet. Hiermee zet Zuiver wat ons betreft een fijne trend voor de komende herfst en lang daarna. Je kan deze items en meubels in huis halen bij DroomHout. Wij vinden het een geweldig fijne en warme collectie. Warm en licht tegelijk. En dat is waar Fluid Balance in de kern voor staat. Kom kijken in onze design studio voor meer inspiratie.

Stoel Zuiver Bonnet Green - eetkamerstoelen by DroomHout
Eetkamerstoel Zuiver Bonnet - eetkamerstoelen by DroomHout
Stoel Zuiver Bonnet Grey/Blue - eetkamerstoelen by DroomHout
Tafellamp Zuiver Stellar - Zuiver lampen by DroomHout
Vloerkleed Zuiver Olympic 160 x 230 cm - vloerkleden by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.