Eiken badkamermeubel op maat 

Bent u op zoek naar een eiken badkamermeubel op maat? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Tot op de millimeter nauwkeurig kunnen wij de meest mooie eiken badkamermeubels op maat maken. Of u nu een eiken badkamermeubel op maat wenst met laden, kastjes of alleen met planken? Het kan allemaal!

 

Eikenhout in de badkamer

Tegenwoordig is het helemaal hip om hout te verwerken in de badkamer. Dit kan door middel van een eiken badkamermeubel, massief eiken planken, een eiken badkamerkast of een eiken spiegel. Onze eiken badkamermeubels werken wij af met een hoge kwaliteit matte lak of olie. Deze lak of olie beschermt het eiken badkamermeubel tegen de luchtvochtigheid in de badkamer.

 

Uw eiken badkamermeubel op maat

Heeft u ergens een afbeelding gezien van een prachtig eiken badkamermeubel, maar heeft u deze nodig in een andere afmeting dan elders wordt geboden? Dan gaan wij graag voor u aan de slag om uw eiken badkamermeubel op maat te realiseren. Bij opdracht maken we altijd een verfijnde 3D-tekening, waar u precies kunt zien wat u van ons kunt verwachten. U kunt deze tekening net zo lang wijzigen, tot uw droomontwerp een feit is. We denken graag met u mee en gaan vervolgens graag voor u aan de slag om het eiken badkamermeubel van uw dromen te produceren!

 

Maatwerkaanvraag

Om te kijken wat u uw eiken badkamermeubel op maat kost, hoeft u alleen maar uw wensen door te geven. Hierbij is het voor ons handig om te weten welke afmetingen het meubel moet hebben en hoe het meubel eruit komt te zien (door middel van een schets of afbeelding). Wij streven erna uw maatwerkaanvraag binnen 1 - 2 dagen te beantwoorden.

Contactgegevens

  • Vernieuwen

* Verplichte velden