Contact met DroomHout

Gratis interieuradvies

Leuk dat je wilt langskomen om onze mooie spullen in het echt te zien. Plan direct je gratis interieuradvies bij één van onze interieur-experts in. Je bent dan direct aan de beurt en we nemen alle tijd voor je. Van harte welkom!

Plan direct je advies

Eiken badkamermeubel op maat

Natuurlijk is het het makkelijkst als je je badkamermeubel gewoon kant en klaar kan bestellen op onze website. Dan is het ontwerp al gemaakt en heb je je wastafelmeubel ook snel in huis. Bekijk dus altijd eerst onze standaard badkamermeubels voor je maatwerk overweegt. Maar kan je het eiken badkamermeubel van je dromen niet vinden? Dan ben je toe aan een badkamermeubel op maat en bij ons ook aan het juiste adres. Tot op de millimeter nauwkeurig kunnen wij de meest mooie eiken badkamermeubels op maat maken. Of je nu een eiken badkamermeubel op maat wenst met laden, kastjes of alleen met planken? Het kan allemaal!

Eikenhout in de badkamer

Eiken badkamermeubel op maat

Tegenwoordig is het helemaal hip om hout te verwerken in de badkamer. Dit kan door middel van een eiken badkamermeubel, massief eiken planken, een eiken badkamerkast of een eiken spiegel. Onze eiken badkamermeubels werken wij af met een hoge kwaliteit matte lak of olie. Deze lak of olie beschermt het eiken badkamermeubel tegen de luchtvochtigheid in de badkamer. 

Jouw eiken badkamermeubel op maat

Heb je ergens een afbeelding gezien van een prachtig eiken badkamermeubel, maar heb je deze nodig in een andere afmeting dan elders wordt geboden? Dan gaan wij graag voor je aan de slag om je eiken badkamermeubel op maat te realiseren. Bij opdracht maken we altijd een verfijnde 3D-tekening, waar je precies kunt zien wat je van ons kan verwachten. Je kunt deze tekening net zo lang wijzigen, tot je droomontwerp een feit is. We denken graag met je mee en gaan vervolgens graag voor je aan de slag om het eiken badkamermeubel van je dromen te produceren!

Maatwerkaanvraag

Eiken badkamermeubel op maat

Om te kijken wat je eiken badkamermeubel op maat kost, hoef je alleen maar je wensen aan ons door te geven. Hierbij is het voor ons handig om te weten welke afmetingen het meubel moet hebben en hoe het meubel eruit komt te zien (door middel van een schets of afbeelding). Wij streven er naar je maatwerkaanvraag binnen 1 - 2 dagen te beantwoorden.

Stel je vraag of krijg direct een offerte van ons

We helpen je heel graag. Laat even weten wat je vraag is en stel 'm hier. We reageren doorgaans binnen een dag!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.