Contact met DroomHout

Gratis interieuradvies

Leuk dat je wilt langskomen om onze mooie spullen in het echt te zien. Plan direct je gratis interieuradvies bij één van onze interieur-experts in. Je bent dan direct aan de beurt en we nemen alle tijd voor je. Van harte welkom!

Plan direct je advies

EZENZE

EZENZE by DroomHout

EZENZE verwijst per heden door naar DroomHout. Op de Droomhout webshop koop je mooie dingen voor je huis, je tuin en je kantoor.

Klik nu direct op één van deze populaire productgroepen:

Wat is EZENZE? - de essentie van EZENZE

Met het merk EZENZE hadden we altijd een hele grote passie voor de inrichting van diverse interieurs. Je moet er immers in wonen, werken, spelen of slapen, iedere dag weer. Met mooie unieke meubels en accessoires maak je het dagelijks leven net dat stukje fijner. Creëer een omgeving waarin jij je thuis voelt, wij helpen je daar erg graag bij. Bij EZENZE kon je een uitgebreid assortiment met trendy en unieke meubels van de beste merken vinden. Mooie design meubels van topmerken zoals onder andere Zuiver, Dutchbone, Mobitec, Frezoli en Luca Sanitair. Voor elke stijl en smaak kan je nu bij DroomHout terecht. Wij staan voor comfort, mooi design en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ontbreekt er een item in de webshop? Laat het ons weten! Vaak kunnen we meer voor je betekenen.

EZENZE by DroomHout

Echte winkel in Utrecht

Naast de webshop hebben we ook nog een echte interieurwinkel in Utrecht. Interieuradvies nodig of gewoon even inspiratie op doen? Jij bent uiteraard van harte welkom! Het is niet nodig om een afspraak te maken en een eventuele aankoop kan je vaak zelfs direct meenemen. Tevens bedienen wij met onze design-winkel in Utrecht ook de zakelijke markt in Nederland en ook België en hebben veel ervaring met het inrichten van kantoren, horeca en overige omgevingen. 

EZENZE by DroomHout

Roots

EZENZE is ooit ontstaan als merk van het bedrijf DroomHout in Utrecht. DroomHout is een vooraanstaand leverancier van unieke houten meubels en maatwerken voor zowel bedrijven als particulieren. EZENZE heeft dan ook altijd de prachtige massief houten meubels van DroomHout in het assortiment opgenomen. Handgemaakt met veel passie in de eigen fabriek, zo koop jij altijd een origineel product. Sinds 2009 is onze fabriek ook een erkend leerbedrijf van de Stichting Hout & Meubel. We maken gebruik van FSC gecertificeerd hout. Op zoek naar een houten meubel in een bepaalde afmeting of afwijkend model? Vraag ons naar de mogelijkheden.

EZENZE by DroomHout

Team

Jacques Mentrop is als managing designer altijd de drijvende kracht achter EZENZE geweest, nu dus DroomHout. Ondersteund door een krachtige club enthousiaste professionals op het gebied van design en styling ontwerpt en selecteert hij de meest unieke designmeubels voor jou. Meer te weten komen over de mensen achter de schermen? Check dan onze team pagina.

EZENZE by DroomHout

Meer weten over EZENZE

Wil je meer weten over EZENZE of één van de producten van DroomHout? We helpen je graag! Stuur ons dan graag even een mailtje naar info@droomhout.nl of via het contactformulier hieronder.

Stel je vraag of krijg direct een offerte van ons

We helpen je heel graag. Laat even weten wat je vraag is en stel 'm hier. We reageren doorgaans binnen een dag!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.