Gratis interieuradvies

Leuk dat je wilt langskomen om onze mooie spullen in het echt te zien. Plan direct je gratis interieuradvies bij één van onze interieur-experts in. Je bent dan direct aan de beurt en we nemen alle tijd voor je. Van harte welkom!

Plan direct je advies!

Jouw droomkeuken… Gevonden! :-)

Kan ik mijn hele keuken kopen bij DroomHout?

Wij focussen op de fronten en het werkblad van je keuken, daar zijn we specialist Keukenfronten en keukenbladen van eiken DroomHoutin. De kastjes haal je gemakkelijk bij een reguliere keukenzaak of zelfs bij Ikea. Daar bestel je de keuken die je wilt maar dan zonder de keukenfronten en/of het blad. Die bestel je bij ons, wij sluiten naadloos aan op alle keukens van alle merken. Onze klanten Jade en Tim gingen je voor en hebben een pracht van een eiken keukeneiland in hun nieuwe woning. 

Installatie van je droomkeuken

Zodra je keuken geleverd wordt, komen wij in actie. Wij leveren je alles wat je nodig heb om je keuken een high-end-design-uitstraling te geven. De meeste keukenzaken vinden het geen probleem om onze massief houten keukenfronten en het keukenblad gelijk mee te installeren. Je kunt het ook zelf monteren. Een keukenblad of keukenfronten plaatsen is namelijk niet moeilijk en wij denken bovendien graag met je mee. Je keuken wordt dus geplaatst zoals jij dat wil.

DroomHout filosofie

Wij geloven erin dat als je de basis van je keuken simpel houdt je alle passie kan stoppen in de afwerking en finishing touch. Eiken keukenfronten geven iedere keuken een prachtige natuurlijke uitstraling. Het eikenhout matcht super met veel van de wit- en grijstinten die doorgaans in keukens gebruikt worden. Een simpele basis dus met een high-end uitstraling, dat is waar we je goed bij kunnen helpen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Eigenlijk hebben we een eerste indicatie van de prijs en mogelijkheden alleen maar het aantal fronten en het totale oppervlakte nodig. Je hebt je offerte dan vaak al binnen een dag in huis. Je keukentekening aan ons doorsturen mag ook. We denken graag mee voor je ideale IKEA keuken hack. En we nodigen je van harte uit in onze design studio in Utrecht waar je diverse voorbeelden, houtsoorten en afwerkingen live kan bekijken. Vul het formulier hieronder in of stuur ons een e-mail op info@droomhout.nl, leuk om je te helpen!
Keukenfronten en keukenbladen van eiken DroomHout

Contactformulier