Gratis interieuradvies

Leuk dat je wilt langskomen om onze mooie spullen in het echt te zien. Plan direct je gratis interieuradvies bij één van onze interieur-experts in. Je bent dan direct aan de beurt en we nemen alle tijd voor je. Van harte welkom!

Plan direct je advies!

Keukenfronten van massief hout

Massief houten keukenfronten, het is helemaal hip en dé trend van dit moment. Zowel keukenfronten voor je nieuwe keuken als wel nieuwe keukenfronten voor de renovatie 

Eiken keukenfronten DroomHout

van je bestaande keuken, in beide gevallen geven massief houten keukenfronten je keuken een maximaal natuurlijke look en de luxe uitstraling van een echte designkeuken. Je keuken: een ruimte waar je dagelijks bent en een aankoop dus waar je dagelijks plezier van hebt.

Ja ik wil nieuwe keukenfronten, hoe werkt het?

Eigenlijk is zo'n IKEA keuken hack heel eenvoudig. Zodra je hebt besloten dat je nieuwe of vervangende keukenfronten wilt in je keuken dan stuur je ons gewoon een bericht met:
  • het aantal fronten wat je nodig hebt;
  • het totale oppervlak van je keukenfronten.
Wij reageren dan met een nette opgave van kosten en mogelijkheden. Als je al een overzicht van alle keukenfronten met bijbehorende maten hebt dan is dat natuurlijk ook prima. Je kunt op deze pagina lezen wat we uiteindelijk allemaal precies van je nodig hebben voor de best passende keukenfronten. 

Een high end designkeuken voor de prijs van een standaard keuken

Jazeker, het kan. Het gebruik van massief hout in je keuken is helemaal hip en niet voor niets. Het 18 mm massieve eikenhout geeft leven en een natuurlijke sfeer aan je keuken. Bij de keukenleverancier kosten massief houten keukendeurtjes vaak de hoofdprijs, bij ons zijn de prijzen scherp en aantrekkelijk. Tevens leveren we doorgaans al met een paar weken aan je uit, lekker snel in huis dus of gemakkelijk afhalen bij de fabriek in Utrecht. 

Valt er nog wat te kiezen?

Een heleboel zelfs. We zetten de belangrijkste keuzes die je kan maken bij de aanschaf van een massief houten keuken op een rij:
  • houtsoort: we maken keukenfronten in massief eiken voor je maar je kan bij ons ook voor elke andere houtsoort kiezen, niets is ons te dol;
  • afwerking van je keukenfront: kies voor de natuurlijke look van olie of de veilige bescherming van lak. Wist je trouwens dat we zelfs een overlakbare olie in ons assortiment hebben? Heel gaaf te combineren met allerlei kleuren ook, kom de stalen bekijken in onze design studio in Utrecht;
  • de nerfrichting van het hout bepaalt mede de look van je keuken: kies een horizontale nerf voor je keukenfronten en je keuken lijkt groter, kies een verticale nerf en je keuken ziet er veel compacter uit.

Massief eiken keukenfrontenWat doen wij allemaal voor je?

We kunnen eigenlijk alle bewerkingen voor keukenfronten voor je uitvoeren, of je nu veel zelf wilt doen of juist alles aan ons wilt uitbesteden. Zo kunnen we je keukenfronten schuren, voorzien van een randafwerking, afwerken met olie of lak of zelfs voorzien van extra versteviging. Deze extra versteviging bestaat uit een metalen profiel wat aan de achterzijde van het keukenfront wordt ingefreesd, dit geeft extra stabiliteit bij werking.

Werkt mijn houten keuken?

Jazeker, alle hout op aarde werkt, dat is mede de charme van het natuurproduct hout. Ook keukenfronten werken dus maar ze hoeven ter geruststelling niet krom te trekken. Als je zorgt voor goede afwerkingen in combinatie met de juiste montage en versteviging dan kan het 100 jaar goed gaan. En natuurlijk goed gedroogd hout, maar dat regelen wij al voor je. Wij adviseren je graag of alle do’s en don’t’s, bij ons ben je voor massief houten keukenfronten aan het juiste adres. We leveren aan de professionele groothandel en keukenzaken en hebben veel ervaring. Profiteer nu ook, vul het contactformulier hieronder in en kies voor hout in je keuken!
Eiken keukenfronten DroomHoutEiken keukenfronten DroomHout

Contactformulier