Ronde eettafel - van het mooiste massieve hout - ook op maat gemaakt – DroomHout

Ronde eettafel

Ronde eettafel eiken DREAUM Forcina

Ha, ben jij net zo dol op eettafels als wij? Dat begrijpen we volledig :-) Hier bij DroomHout zijn we namelijk al sinds 2008 tafelmakers in hart en nieren. In Utrecht hebben we onze DroomHout houtfabriek staan en daar maakt ons team van meubelmakers de mooiste tafels voor je. Met veel plezier en vooral passie, dat maakt het verschil, en dat leggen we je graag even uit.

Eettafels van massief hout

Onze expertise ligt op het vlak van de massief houten eettafel, die maken we het mooist. Mooier zelfs dan ieder ander in Nederland al zou je dat aan de relatief scherpe prijzen niet direct aflezen. Je kan een eettafel van DroomHout gerust meten met de allerduurste designtafel op aarde, wij durven de vergelijking aan en doen er niet voor onder. 

Kwaliteitstafels

Hoe dat komt? Heel simpel. Door een paar dingen heel goed te doen en daar consistent in te zijn. Dat begint bij de houtinkoop. Wij kopen voor onze eettafels goed gedroogd hout bij de beste leveranciers. Vervolgens sorteren we zelf daar de mooiste planken uit voor de productie van jouw tafelblad. We doen het hele proces zelf en onze keurmeesters zijn kritisch. Alleen het mooiste hout is goed genoeg om zich DroomHout te mogen noemen.

Ronde eettafel eiken DREAUM Forcina

Ronde eettafel

Behalve rechthoekige en vierkante eettafels maken we ook jouw ronde eettafel. Waarom rond zou je denken? Ronde eettafels zijn aan een ongekende opmars bezig omdat ze gewoon supertof staan in jouw interieur. En daar juist een speelse twist aan geven. We lopen alle voordelen van je ronde eettafel even met je door.

Ronde eettafel is gezellig

Misschien wel gelijk de belangrijkste reden. Omdat je niet recht naast elkaar zit, heb je goed oogcontact met iedereen aan tafel. Je kijkt elkaar makkelijker aan en het hele gezelschap doet mee aan de gesprekken. Of bij het spelen van een spelletje, iedereen kan er goed bij. Hierdoor zijn de gesprekken centraler en weet je zeker dat het een gezellige avond wordt.

Ronde eettafel voor kleine ruimtes

Rond is de ideale vorm voor niet al te grote ruimtes of kamers. Er zijn al ronde eettafels vanaf 100 cm of zelfs kleiner. Dat houdt de boel lekker luchtig. Je kan afhankelijk van de maat er 3, 4, 5 of zelfs meer stoelen aan kwijt. Of combineer je ronde tafel eens met een bankje. Wordt nog niet zo vaak gedaan maar staat superleuk. De bank tegen de muur en dan nog wat stoelen er om heen, super chill.

Minder stoten

En natuurlijk is een ronde eettafel beter voor de lieve hoofdjes van je kleine kindjes :-) er zijn geen hoeken om af te plakken of aan te stoten. Ideaal in je kleine keuken of hoek van de eetkamer. Je ronde tafel past perfect en er blijft meer loopruimte over zodat je je minder snel kan bezeren. 

Ronde eettafel in diverse modellen

Super leuk dus zo’n ronde eettafel, je moet ze eigenlijk eens bekijken. Of kom live naar onze design studio en showroom in Utrecht, daar hebben we ook diverse modellen staan voor je. Kan je gelijk zien welke stoelen er mooi bij passen. 

Ronde eettafel op maat

Tot slot maakt DroomHout ook nog je tafel helemaal op maat als je nergens vindt wat je zoekt. Omdat we onze eigen fabriek naast de showroom hebben, kunnen we alles maken wat je kan bedenken. Je mag zelfs komen kijken als we je tafel aan het maken zijn, cool toch? We hebben diverse frames die goed onder zo’n ronde eettafel op maat zouden passen. In alle denkbare kleuren en van hout tot metaal. Alles is mogelijk!

Ronde eettafel eiken DREAUM Forcina