Vierkante eettafel

Een vierkante eettafel is wellicht niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe eettafel. Think twice! Een vierkante tafel is door zijn gelijke hoeken juist onwijs praktisch. Gezellig lang tafelen is nog nooit zo leuk geweest door te kiezen voor een vierkante eettafel.

Houten vierkante eettafel 

Een vierkante houten eettafel, wie wil dat nu niet. Het model heb je wellicht al eerder gespot bij je favoriete eetgelegenheid. Niet zo gek dat restaurants vaak kiezen voor een vierkante tafel. Het is praktisch, neemt weinig ruimte in en biedt voldoende plek voor alle lekkere hapjes en drankjes. Haal het restaurant gevoel bij je in huis en ga voor een vierkante eettafel.

Mobitec Cosy stoel in cognac | DroomHout

DREAUM New York is een echte hardloper. Hij is beschikbaar in een rechthoekig model, maar eenvoudig om te bouwen tot een vierkant formaat. Deze vierkante vorm is ook uitermate geschikt voor gezellige spelletjesavonden met vrienden. De vorm zorgt ervoor dat je al je tafelgenoten aan kunt kijken. Let the games begin!

Hoeveel stoelen bij vierkante eettafel?

We horen je denken: ‘Leuk hoor zo’n vierkante tafel, maar hoeveel stoelen passen eronder?’ Dat begrijpen we maar al te goed. Door de rechte hoeken is elk deel even lang. Kies je voor een tafel van 150 x 150 cm dan kun je aan elke kant gemakkelijk twee stoelen plaatsen. Dit formaat is dus uitermate geschikt voor grote gezinnen! Ga je voor een iets groter formaat dan kun in totaal zelfs twaalf stoelen plaatsen. Een prachtige stoel is de Cosy van Mobitec uitgevoerd in de kleur cognac. Deze stoelen staan stijlvol bij een zwart houten eiken tafel. 

Op maat gemaakte vierkante eettafel 

Is een vierkante tafel toch iets te spannend voor je? Kies dan voor een rechthoekige of ronde houten eettafelBij een ronde tafel ervaar je hetzelfde plezier, maar dan met een speelse twist. Bij DroomHout verkopen we verschillende soorten houten eettafels en vergadertafels. We hebben een passie voor houten meubels. Alle eettafels van ons eigen merk DREAUM zijn dan ook naar wens aan te passen. Heb je een specifiek formaat of vorm in gedachte? Denk bijvoorbeeld aan een ovale eettafel of nog iets heel anders. Laat het ons weten en we bespreken graag de opties met je. 

Vierkante eettafel kopen in Utrecht 

En, hebben we je al overtuigd van de vele voordelen van een vierkante eettafel? Bij DroomHout kunnen we een vierkante tafel geheel op maat voor je maken. Kies er een mooi onderstel onder en je eigen ontworpen vierkante eettafel staat binnenkort bij jou in de keuken of woonkamer te shinen. Plan een afspraak of loop tijdens openingstijden bij ons naar binnen. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jouw droomtafel.