Badkamermeubel op maat voor Annemieke

Badkamermeubel op maat voor Annemieke

In de zoektocht naar het creëren van een badkamer die perfect past bij jouw smaak en behoeften, is een op maat gemaakt badkamermeubel een uitstekende keuze. Weg met standaardontwerpen en welkom aan een badkamermeubel dat niet alleen functioneel is maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en stijl. Dit is precies wat Annemieke deed nadat ze geïnspireerd raakte door onze badkamermeubels. Het badkamermeubel Wave sprong eruit vanwege zijn strakke design met lattenstructuur, maar dit voldeed niet aan Annemieks wensen qua indeling en afmetingen. Dat is waar wij, bij DroomHout, te hulp schoten.

Badkamermeubel DroomHout Wave - 120 cm wit eiken - badkamermeubels op maat by DroomHout

Eiken badkamermeubel naar jouw wensen

Met het idee van een nieuw badkamermeubel stapte Annemieke onze showroom binnen. Hier spotte ze het perfecte badkamermeubel, maar het voldeed nog niet helemaal aan haar wensen. Bij DroomHout is dat geen enkel probleem. Na meer inspiratie te hebben opgedaan in de showroom, koos Annemieke voor het badkamermeubel Wave in wit eiken van 120 cm met een extra kastje naast de standaard twee lades. Hierdoor kon Annemieke al haar spulletjes gemakkelijk kwijt en netjes opbergen. Om de strakke uitstraling te behouden, koos ze voor een slanke wasbak in combinatie met de lattenstructuur. Wij zijn helemaal fan! Maar deze keuzes komen natuurlijk niet vanzelf; bij DroomHout begrijpen we dat je kunt twijfelen over de maat of, zoals in het geval van Annemieke, over de kleur die het beste bij jouw badkamer past. Om de juiste keuze te maken, kun je altijd een kleurstaaltje mee naar huis nemen, zodat je precies weet hoe de kleur uitkomt in jouw badkamer.

Badkamermeubel met lattenstructuur

Om de badkamer helemaal af te maken, koos Annemieke voor een lattenstructuur uitgevoerd in wit eiken. Dit geeft gelijk een vleugje tijdloze elegantie. De zachte, natuurlijke tinten van het hout zorgen namelijk voor een heldere en frisse uitstraling die eruit springt in combinatie met de blauwe badkamertegels. Kortom, rust terwijl er nog steeds een eyecatcher van een badkamermeubel hangt.

Badkamermeubel DroomHout Wave - 120 cm wit eiken - badkamermeubels op maat by DroomHout

Houten badkamermeubel en meer

Nadat Annemieke haar badkamermeubel had samengesteld, gingen we op zoek naar manieren om meer eenheid te creëren in de badkamer. Soms kan dit heel simpel zijn door dezelfde houtkleur terug te laten komen. Annemieke had echter geen behoefte aan een bijpassende badkamerkast voor extra opbergruimte. Maar daar hield de zoektocht niet op. Aangezien wij bij DroomHout gespecialiseerd zijn in hout, kwamen we op het idee van bijpassende nisplanken. Gemaakt van 30 mm massief eiken, in dezelfde wit eiken uitvoering als het badkamermeubel. Hierdoor is de badkamer een geheel geworden met voldoende opbergruimte.

Badkamermeubel DroomHout Wave - 120 cm wit eiken - badkamermeubels op maat by DroomHout

Ontwerp zelf je badkamermeubel op maat

Als je droomt van een badkamer die naadloos aansluit bij jouw stijl en behoeften, zoals Annemieke. Overweeg dan de stap naar een op maat gemaakt badkamermeubel. Laat je inspireren door de mogelijkheden in de showroom. Of kijk op de website en geef jouw badkamer de persoonlijke touch die het verdient. Wij bij DroomHout kijken graag met je mee en denken verder dan alleen je badkamermeubel.

Nog meer inspiratie opdoen? Kijk eens naar het badkamermeubel en -kast op maat van Ewelina


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.