De nieuwe keuken van Jeroen

De nieuwe keuken van Jeroen

De nieuwe keuken van Jeroen

Stel je eens voor: een keuken waarin elk detail perfect past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Dat is precies wat Jeroen heeft weten te bereiken met zijn gloednieuwe keuken. Eén element springt er echt uit: het prachtige keukenblad op maat, vervaardigd door de vakmensen van DroomHout. Jeroen is altijd al een liefhebber geweest van natuurlijke materialen en duurzaamheid, en dat zie je terug in zijn keuze voor een keukenblad van bamboe hout. Het bamboe hout is van hoogwaardige kwaliteit en belooft een leven lang mee te gaan. Het blad is geheel opgebouwd uit stroken kruislings verlijmde bamboe. Dit geeft een verfijnde afwerking aan de randen van het blad. Dat maakt de keuken een echte eyecatcher in de woonkeuken.

Keuken blad DroomHout

Keukenblad van bamboe

Het bamboe keukenblad loopt helemaal door over het keukeneiland. Dit geeft een chique en tijdloze uitstraling. DroomHout werkt ook erg vaak met eiken- of notenhout in haar keukenbladen. Er wordt enkel en alleen gebruik gemaakt van massief hout. Dit verzekert je van de hoogste kwaliteit. Er is niets mooiers en puurders dan een keukenblad van volledig massief hout. We behandelen het hout met hoogwaardige lak. Dit behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout, en geeft ook nog eens een flinke dosis levensbestendigheid. Zo kun jij de komende tientallen jaren blijven genieten van jouw keuken.

Keuken voor het leven

Naast het super toffe uiterlijk van dit blad, is het ook nog eens super functioneel. Bamboe is hard en gaat lang mee. Het groeit super snel, en daarom is de keuze voor bamboehout ook nog eens goed voor het milieu. En dankzij de duurzame eigenschappen van bamboe hout, is het blad bestand tegen krassen, hitte en vocht, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik in de keuken. Jeroens keuken is het hart van het huis, en dat verdient de hoogwaardige houtbewerking van DroomHout.

Droomhout keuken blad

Keukenblad op maat

En laten we het niet vergeten: het proces van het laten maken van zijn droom-keukenblad bij DroomHout was een ervaring op zich. Bij DroomHout denken we graag met je mee en geven we advies waar nodig. We kijken naar de huidige ruimte om samen het ontwerp te maken waar jij happy van wordt. We maken bijvoorbeeld ook keukenfronten op maat. Hiermee kan je je huidige keukendeurtjes vervangen voor een compleet nieuwe look. Dit is een prachtige transformatie voor je keuken, en ook nog eens fijn voor de portemonnee. Het is de makkelijkste manier om een keuken compleet te vernieuwen, zodat het past bij jouw wensen.

Kom langs

Kortom, het keukenblad van Jeroen is niet zomaar een stuk hout; het is een statement, een pronkstuk dat de kern vormt van zijn keuken en zijn thuis. Wil jij ook een keukenblad op maat laten maken dat perfect past bij jouw stijl en behoeften? Neem dan zeker een kijkje bij DroomHout en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen unieke keuken. Kom langs tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Tot snel.

droomhout keuken blad


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.