gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Ikea keuken DroomHout blad

Ikea keuken DroomHout blad

Personaliseren is een trend die we vandaag de dag in al ons doen graag terug zien. Als we bijvoorbeeld naar auto's kijken. De Mini, de Fiat 500 of de Citroen C3, voor al deze auto's zijn honderden opties te bestellen. Men wil graag net iets anders dan een ander heeft maar wel met hetzelfde basisproduct. Zo geldt dit ook voor je interieur, wij als DroomHout zien dit vooral terug in het aantal maatwerkaanvragen dat we krijgen en het aantal klanten dat graag een meubel laat maken aan de hand van een eigen tekening.

Het personaliseren van je huis gaat door tot in de keuken, volledig op maat gemaakte keukens wel te verstaan. Maar dit hoeft niet altijd te betekenen dat je de hele keuken op maat hoeft te laten maken. De geweldige keuken op deze foto's betreft een standaard Ikea keuken. Maar dan op geraffineerde wijze gecombineerd met een door DroomHout speciaal op maat gemaakt keukenblad in prachtig Amerikaans noten afgewerkt met de matte blanke Skylt lak.

De Ikea keuken is in deze ruimte als basis genomen en verder gepersonaliseerd naar de wensen van de klant. Een mooie zuivere witte basis die door het gebruik van het prachtige donkere notenhout zeer exclusief lijkt. Het kookeiland heeft aan beide kanten Ikea kastjes, maar aan één kant is ook ruimte gelaten voor een bar, zoals op de foto hierboven te zien is.

Als basis is de Ikea keuken ideaal, de kastjes zijn in veel verschillende kleuren te krijgen en ook in heel veel verschillende modellen. Maar wil je je onderscheiden, dan kan het soms wat standaard overkomen. Neem bijvoorbeeld dit kookeiland, het blad loopt door tot aan de grond, is prachtig in verstek gezaagd en opgedikt tot een dikte van maar liefst 8 cm!IKEA keukenblad De nerf van het hout loopt prachtig door in de zijpanelen waardoor het blad uit één stuk hout lijkt te bestaan. Dit blad is gemaakt van noten en afgewerkt met de matte blank Skylt lak. Maar olijfessen of eiken hebben een waanzinnige rijke uitstraling. Neem bijvoorbeeld dit kookeiland in gelakt eiken, ook door DroomHout gemaakt maar met een hele andere uitstraling.

De Ikea keukens zijn er in alle soorten en maten, DroomHout als maatwerk specialist kan een prachtig keukenblad van hout voor je maken die bij iedere keuken geweldig tot zijn recht komt en in iedere denkbare houtsoort. Het blad kan volledig naar je wensen ingevuld worden bijvoorbeeld met waterkeringen of juist zonder. Met uitsparingen voor het gasfornuis en de wasbak of je kunt er voor kiezen dit zelf te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het personaliseren kan met een maatwerkspecialist als DroomHout tot in de kleinste details! Check de pagina 'keukenbladen van massief hout' voor meer informatie.

Lees ook onze blogpost: Strak keukenblad van mooi dun eiken

IKEA keukenblad notenhout DroomHoutIKEA keukenblad notenhout DroomHout

Keukenblad IKEA

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Ikea keuken DroomHout blad