Aan de slag met eiken keukenfronten

Aan de slag met eiken keukenfronten

Jouw eiken keuken op maat 

Eiken frontjes voor de houten keuken van DroomHout

Kijkende naar de foto's van dit gave huis kruipt er een jaloersmakend gevoel omhoog. Jeetje wat is dit gaaf! Dat hout veelzijdig te gebruiken is weten we inmiddels. Dat het ook zeer goed toe te passen is in de keuken, weten we ook. Maar dat het ook zó goed zou staan, daar hadden we alleen van durven dromen. Hendrik heeft gekozen om met de eikenhouten panelen van DroomHout zelf zijn droomkeuken te maken.

Do it yourself met eikenhouten panelen

Zelf maken hoor ik je denken? Jazeker! Behalve kant en klare meubels en panelen, leveren wij ook het materiaal zodat je zelf naar eigen wens kunt doe-het-zelven. Zoals je kunt zien is dat doe-het-zelven bij Hendrik bijzonder goed gelukt. De gehele keuken is voorzien van eikenhouten frontjes met robuuste knoesten. Dit geeft de keuken een warme, rustieke maar ook chique uitstraling. Een keuken waar je in wilt leven! Tegenwoordig worden de keukens steeds meer betrokken bij de living waardoor de keuken een plek moet zijn waar je niet alleen graag bent, maar ook graag naar kijkt. Met de houten fronten van DroomHout kun je het hele huis passend bij elkaar maken. Wil je nou de hout-look doortrekken in je huis? Denk dan ook eens aan een tafel of bar-blad in de zelfde kleur hout als dat de keuken frontjes zijn. Helemaal af en helemaal stijlvol!

Houten badkamermeube

Badkamer meubel met eikenhouten panelen

Matchen is heel goed te doen als je weet wat je graag wilt hebben. Zoals te zien is bij het ontwerp van Hendrik. Zijn keuken is van dat zelfde mooie eikenhout gemaakt als dat de keuken is. De badkamer en keuken liggen vaak niet direct naast elkaar. Maar het oogt wel heel stijlvol wanneer hetzelfde hout terug komt op een andere plek in huis. De kleur van de houten badkamer meubel geeft de verder strakke badkamer een uitnodigende warme uitstraling. De perfecte plek om in bad heerlijk tot rust te komen na je te hebben uitgesloofd in de keuken!

Kleurkeuze houten keukenfronten

Het mooie van eikenhout is dat we het de kleur kunnen geven die jij graag in huis wilt hebben. Doormiddel van een overlakbare olie waar wij kleurpigment aan toevoegen, maken wij de perfecte kleur voor jou. Zo is het frontje of de meubel altijd passend te maken aan de rest van het interieur. Wanneer wij het ook nog afmaken met een matte lak, accentueert dat de hout structuur nog meer én is het hout gelijk beschermd tegen vocht. Bijkomend voordeel is dat schoonmaken een eitje is, vochtig doekje er over heen en voilà! Zo kun je jaren blijven genieten van de kwaliteit.

DroomHout inspiratie

 

Ocean breeze. Ook ben je van harte welkom in onze showroom in Utrecht. Onder het genot van een kopje koffie staan wij klaar om je te helpen met advies voor de meubels van je dromen!

 

 Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.