Mobitec Moods - stoelen en barkrukken

Mobitec Moods - stoelen en barkrukken
Stoel Mobitec Mood - Mood#95 - DroomHout

Eindeloos veel mogelijkheden met de Mood stoelen

Wat de Mood familie van Mobitec zo geweldig maakt is dat je deze helemaal kunt personaliseren. Je creëert met een tal van mogelijkheden jou eigen unieke stoel. Speel met alle opties die de stoelen en barkrukken van Mobitec bieden. Zo heb je de keuze uit een houten of metalen onderstel in verschillende vormen en kleuren. Mobitec biedt een groot pallet aan stoffen en leder. Je kunt zelfs kiezen voor een Mobitec Mood stoel met tweekleurige bekleding. Dan zijn er nog mogelijkheden met of zonder armleuningen, vast of roterend, noem het maar op. Duizenden combinaties zijn mogelijk. En kun je niet kiezen dan combineer je een aantal verschillende Moods aan je eettafel. Helemaal hip!

Barkruk Mobitec Mood - Mood#91 - DroomHout

Mobitec barkrukken in de Mood families

Inmiddels heeft Mobitec een aantal Mood series uitgebreid met barkrukken. Je kan daarbij kiezen uit hoge barkrukken of lage barkrukken. De hoge barkrukken zijn bedoeld voor de bartafels van ca 105 - 110 cm hoog. De lage barkrukken zijn zeer geschikt voor bijna elk kookeiland van ca 90 - 95 cm hoog. Ook bij deze Mobitec barkrukken uit de Mood familie kun je je eigen kleur frame kiezen. Daarbij heb je maar liefst keuze uit wel 10 kleuren. Voor de stoffen is het nog veel gekker. Ruim 300 kleuren stof, leder, kunstleder en velours. Zo kun je je gasten een heerlijk comfortabel plekje bieden en haal je de gezelligheid in de keuken. Wil je weten hoeveel stoelen om een tafel passen? Lees er meer over, we helpen je graag.

Onze bestsellers Mood#91 en Mood#95

De Mood#91 en de Mood#95 zijn te bewonderen in onze design studio. Even proefzitten op deze fantastische stoelen en je bent verkocht, ze zitten echt heerlijk! Deze series van Mobitec zijn super strak bekleed. Maar wist je al dat deze stoelen ook verkrijgbaar zijn met een extra zachte zitting? Dan hebben we het over de Mood#90 en Mood#99. De kuip heeft dezelfde vorm als de Mood#91 en Mood#95 maar onderscheidt zich door een extra laag watten in de zitting. Hierdoor zit je echt op een wolkje en ook de uitstraling wordt meer fluffy. Zo geeft Mobitec weer een extra optie voor de liefhebbers van zacht en comfortabel!

Stoel Mobitec Mood - Mood#99 - DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.