Mooie oplossing voor je erker

Mooie oplossing voor je erker

Hoe richt ik het best mijn erker in?

Tafel Albero met stoelen en bank Cosy van MobitecWat een super toffe set is dit weer. Deze prachtige foto's kregen wij door van Yvette, een klant van ons die erg blij was met haar nieuwe tafelset is. Yvette heeft sinds kort een nieuw huis. Met een fantastische erker in de woonkamer. Prachtige ruimte, maar hoe richt je nu het best een erker goed en efficiënt in? Met die vraag kwam Yvette bij ons en het resultaat mag er wezen.

Tafel Albero met toffe stoelen en bank Cosy van Mobitec

In onze DroomHout design studio werd Yvette op slag verliefd op een mooie combinatie van tafel en stoelen die we daar hebben staan. Het is eigenlijk precies deze set die ze nu thuis heeft staan. Als basis koos Yvette voor tafel Albero. Een
mooie robuuste tafel die vooral uitblinkt in de lekkere vrije ruimte aan alle kanten. Dat komt omdat tafel Albero voorzien is een strakke designvoet die eigenlijk nergens 'in de weg' zit. En om de set af te maken werd gekozen voor stoel Cosy van Mobitec. Aan de ene kant van de tafel drie stoelen. Aan de andere kant een royale bank Cosy. En wist je dat er ook een stoel Cosy met armleuningen is?

Cosy collectie van Mobitec

Tafel Albero met stoelen en bank Cosy van MobitecDeze Cosy collectie van Mobitec is er in heel veel varianten. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen. Ze zitten allemaal onovertroffen. Bij ons in de design studio kan je zowel stoel Cosy als bank Cosy uitproberen maar kijk uit: zitten is kopen :-) Dat overkwam Yvette dus ook. Ander leuk ding is dat je deze stoelen en banken volledig kan customizen. Je kan uit diverse materialen kiezen (leer, stof, velours, kunstleer), diverse kleuren (alle stalen vind je bij ons in de DroomHout design studio) en zelfs de kleur van het gespoten metalen frame kan je kiezen (ruim 10 mooie kleuren). Te gek toch? Yvette koos overigens voor een combinatie van velours uit de stofgroep Genova in de droomkleur Steel. Het frame liet ze A01 black spuiten. Een combinatie om van te smelten.

Magic mix van DroomHout

En wist je dat onze houten eettafels allemaal zijn afgewerkt met de zogenaamde 'Magic Mix'? Dat is een afwerking die we zelf samenstelden met prachtige matte uitstraling. De beste afwerking van hout die je op aarde kan krijgen en die de kleur van het eikenhout niet aantast. En die bovendien super goed beschermt tegen vlekken. Yvette is er super blij mee zo schreef ze. En wij zijn haar erg dankbaar voor het delen van deze prachtige foto's. Geniet er zelf ook van en kom snel deze mooie set live bewonderen in onze design studio!

Tafel Albero met stoelen en bank Cosy van Mobitec

 


1 reactie


  • S

    Welke afmetingen heeft de erker ? Voor ons beeld


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.