Meteen naar de content

✓ productie in Nederland ✓ 1-4 weken ✓ gratis bezorging ✓ 10% ophaalkorting ✓ 30 dagen bedenktijd ✓ showroom in Utrecht

Winkelwagen
Mobitec stoel #Mood DroomHout

Stoel Mood van Mobitec

Stoel Mood uit Mobitec Moods Collection by DroomHoutMaak kennis met de Mobitec Moods Collection

Mobitec is een Belgische fabrikant van hoogwaardige designmeubels. Ze maken daar in de eigen fabriek al meer dan 20 jaar fantastische stoelen, tafels en fauteuils en alles geheel naar jouw wens. Zo kan je niet alleen de kleur van de stof of het leder kiezen maar ook de kleur en het materiaal van de poten tot en met de ‘glijders’ (voetjes op z’n Belgisch) aan toe. Mobitec verkoopt haar mooie spulletjes uitsluitend via dealers en wij zijn erg blij dat wij in de regio Utrecht Mobitec mogen vertegenwoordigen. Dit omdat de Mobitec stoelen ook prachtig passen bij de mooie tafels van DroomHout. 

Mobitec Moods Collectie

Naast heel veel mooie stoelen is Mobitec recentelijk ook begonnen met slim doordachte series meubelen die bij elkaar een mooi geheel vormen. De diverse stijlen hebben prachtige namen zoals Soft & Soda, Pamp en Enora. En ook Moods is een van die lijnen meubels die je vanaf nu bij DroomHout kan kopen. In de DroomHout design studio in Utrecht kan je lekker proefzitten op de Mood#91 en Mood#95 en vertellen we je graag meer over deze schitterende stoelen en fauteuils.

Mobitec Moods stoelen en tafels

De stoelen uit de Moods Collectie kenmerken zich door een slank ontwerp. De kuip van de stoel is van stof of van leder, beide verkrijgbaar in ontelbare kwaliteiten, texturen en kleuren. En de onderstellen van stoel Mood zijn van hout of van metaal, ook deze allebei in veel kleurkeuzes. De diverse modellen van stoel Mood worden aangegeven met nummers, zo variëren alle stoelen in de Moods Collectie van Mood#11 tot en met Mood#98. Bekijk en koop deze mooie Belgische kwaliteitsstoelen nu allemaal bij ons in Utrecht, 'gij zijt welkom’.

Mobitec Mood DroomHout Mobitec Mood DroomHout

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.