✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06
030 - 267 16 06

DroomHout Hemelbed Ibiza bij KoKo Beach

DroomHout Hemelbed Ibiza bij KoKo Beach

Hemelbed Ibiza Koko Beach DroomHoutHoe geweldig is dat! DroomHout Hemelbedden Ibiza bij KoKo Beach op de boulevard van Koksijde-Bad in West-Vlaanderen. Acht hemelbedden van oud steigerhout op een rij met hippe oranje kussens, wie had gedacht dat het er zo fancy uit zou zien. "Be cool, relax & take it easy" is het motto van KoKo Beach en waar kan dat nou beter tot uiting komen, dan in zo'n heerlijk steigerhouten Hemelbed met een flitsend Smooff loungekussen, terwijl je geniet van een verrukkelijke cocktail. 

Culinair feestje bij KoKo Beach

Op een prachtig plekje, op de boulevard van Koksijde-Bad in West-Vlaarderen, vind je dit onwijs hippe en gezellige KoKo Beach. Zin in een lekkere tapas met een cocktail terwijl u met een subtiel muziekje op de achtergrond de golven van de woeste Noordzee bewondert? Bij KoKo Beach zijn ze wel in voor een culinair feestje!

Sfeerimpressie

Benieuwd naar de hemelbedden op locatie? Deze te gekke hemelbedden zijn gemaakt van onbehandeld gebruikt steigerhout en daarbovenop vind je een hip Funky Orange Smooff loungekussen. Een prachtige combinatie waar je uren lang op kunt genieten van mooie zomeravonden. KoKo Beach heeft zelf de voile verzorgd voor een romantisch effect.  

Lees ook onze blogpost: Tuinstoel Air XL bij Strand en Kust

Hemelbed Ibiza Koko Beach DroomHoutHemelbed Ibiza Koko Beach DroomHout

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


DroomHout Hemelbed Ibiza bij KoKo Beach