✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

DroomHout in de pers

DroomHout in Leven Magazine

DroomHout in Leven!

Deze interessante, vermakelijke en bovenal ook mooie glossy wordt geschreven voor iedereen die dol is op de regio Utrecht. Het magazine staat staat vol met leuke artikelen over o.a. wonen, cultuur, lokaal ondernemen en uitgaan. In deze Green Special worden een aantal bijzondere ondernemers en initiatieven uit het waardevolle gebied Maarschalkerweerd in beeld gebracht.

DroomHout in de schijnwerpers 

DroomHout in Leven magazineAan de oostkant van Utrecht ligt het gebied Maarschalkerweerd. Het gebied is de ecologische en cultuurhistorische kern van Utrecht. Ook de design studio en fabriek van DroomHout zijn gevestigd in het gebied van Maarschalkerweerd, net even buiten Lunetten en aan de andere kant vind je Amelisweerd. Een mooie en groene omgeving welke perfect te bereiken is.

 

Bestseller Montecastelli loungeset

Montecastelli loungeset in Leven Magazine DroomHoutEen van de bestsellers van DroomHout is de Montecastelli loungeset. Deze favoriet wordt dan ook prachtig neergezet in het magazine. Zelf ook zo'n loungeset of loungebank bemachtigen? Bekijk dan hier het aanbod

Wil jij de leuke glossy Leven! Magazine regio Utrecht? Kom dan een exemplaar scoren in de design studio van DroomHout. 

Lees ook onze blogpost: Droomhout op woonbeurs


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


DroomHout in de pers