Keuken makeover met nieuwe keukenfronten

Keuken makeover met nieuwe keukenfronten

Massief eiken fronten voor een andere stijl

Eiken keukenfronten make overJeffrey en Ivette betrokken vorige zomer hun nieuwe huis en vonden de uitstraling van de landelijke keuken niet mooi. Een nieuwe keuken kopen was ook weer niet nodig, dus bedachten we samen met hen een mooie oplossing: nieuwe fronten voor een geheel nieuwe look.

 

Alles uit handen

We hebben bij Jeffrey en Ivette ingemeten en de tekeningen overlegd. De keukenfronten zijn vervolgens op maat gemaakt en afgewerkt met onze matte blanke lak. Met twee jonge kinderen zijn hiermee hun keukenfrontjes veilig voor vlekken. Hierna zijn de keukenfronten door ons geplaatst. Zo hoefden ze er zelf weinig aan te doen. Ze zijn erg tevreden met hun 'nieuwe' keuken, 'Bedankt voor jullie advies en het geleverde werk. De keuken ziet er erg goed uit, top werk!'. 

Keukenfronten eiken voor en na

Ook een keuken makeover?

Wil je ook weten of zoiets bij jou mogelijk is en wat dit kost? We gebruiken massief eiken panelen van 18 mm dik, deze kunnen in de lengte of in de breedte gebruikt worden en de lamel loopt mooi door in het volgende front. Zelf op maat zagen of behandelen kan natuurlijk ook. Check hier, bel of neem contact op met ons, we danken graag met je mee!

Lees ook onze blogpost over: Keukenfronten van fraké

Keukenfronten eiken


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.