✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06

Project in Zwitserland door Kobs Interieur

Project in Zwitserland door Kobs Interieur

Kobs interieur eiken panelen DroomHoutEen niet alledaags project met een fantastische tea room in het Zwitserse Luzern als eindresultaat. Dat was waar interieurarchitecten Polle Koks en Marieke Jacobs voor stonden. Met panelen van DroomHout werd een mooie warme natuurlijke sfeer aan het smaragdgroene en antracietgrijze interieur meegegeven, een voortreffelijke combi. 'Teehaus Blend' serveert in deze fraaie theewinkel vanaf begin 2015 circa 50 exclusieve theesoorten variërend van groene thee uit Japan en China tot diverse exotische mixen waar menigeen nog nooit van hoorde.

Eiken panelen van DroomHout

Kobs interieur eiken DroomHoutVoor de inrichting koos KOBS natuurlijk voor eiken panelen van DroomHout. De relatie met DroomHout dateert al van vele jaren terug toen Polle Koks en Marieke Jacobs voor het eerst kennismaakten met de hoogwaardige eiken panelen die in de eigen fabriek van DroomHout in Utrecht met veel zorg worden geproduceerd. Omdat het gehele traject van het samenstellen van een maatwerkpaneel zich volledig bij DroomHout zelf in huis afspeelt, is er maximale invloed op kwaliteit en specifieke wensen van de klant. Al eerder maakten Polle Koks en Marieke Jacobs met veel plezier gebruik van DroomHout eiken panelen voor productie van onder andere de prachtige loungebank onderaan de pagina.

KOBS Interieurarchitectuur te Utrecht

Kobs interieur eiken DroomHoutKOBS is een samenwerking tussen de interieurarchitecten Polle Koks & Marieke Jacobs. KOBS ontwerpt en realiseert meubels en interieurs. Bij elke opdracht kijkt men aandachtig naar de huidige situatie en de sterke aspecten van de ruimte. In overleg met de opdrachtgever wordt een persoonlijk, stijlvol en duurzaam eindresultaat gerealiseerd. Door samenwerking met DroomHout kan KOBS 'out of the box' denken omdat elke houtsoort, afmeting en afwerking tot de mogelijkheden behoort. Lees ook onze blogpost: The Vroeg Diaries - interview met een bevlogen DroomHout klant. 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Project in Zwitserland door Kobs Interieur