gratis bezorging of 10% ophaalkorting | snelle levering in 1-4 weken | showroom in Utrecht | 030 - 267 16 06

Strak keukenblad van mooi dun eiken

Strak keukenblad van mooi dun eiken

Superdun keukenblad

Keukenblad eiken DroomHoutKeukenbladen maken we al jaren, meestal in 40 of 50 mm door en door massief eiken. Maar nu kregen we van Antoon het verzoek een veel dunner keukenblad op maat te maken voor zijn nieuwe keuken. Omdat de afmetingen van de keuken en de constructie het toelieten, kozen we in goed overleg met Antoon voor een massief eiken keukenblad met een dikte van slechts 28 mm. 

Brede doorlopende lamellen met strakke verstekverbinding

Wat Antoon daarbij extra aansprak was het feit dat DroomHout keukenbladen maakt met mooie brede en doorlopende lamellen. Deze stroken hout waaruit het keukenblad wordt opgebouwd zijn gemiddeld zo'n 12 tot 17 cm breed, dat geeft je blad echt een enorme extra uitstraling in plaats van dat er hele smalle stroken gebruikt worden. Deze lamellen worden watervast en onder hoge druk verlijmd, het keukenblad wordt daarmee ijzersterk. Combineer dat met de DroomHout matte blanke magic mix en je hebt een keukenblad dat optimaal beschermd is tegen vocht.

Maximale uitstraling met minimale investering

Samen met Antoon bekeken we de huidige situatie en al snel bleek dat we alle bestaande keukenkastjes konden handhaven, en dat scheelt natuurlijk een boel geld. Antoon verving slechts het oude bestaande blad door het mooie slanke eiken DroomHout blad, daarmee lijkt het een compleet nieuwe keuken. Het kookeiland ontwierp Antoon zelf, met doordacht gebruik van materialen ontstond een heerlijk eiland om aan te koken maar ook om lekker aan te borrelen. Het frame van de kastjes van het kookeiland liet hij maken bij een keukenleverancier, de finishing touch vond hij bij DroomHout.

Of gewoon een basis van Ikea

Wat ook goed mogelijk is om een massief houten keukenblad op maat te bevestigen op een basis van bijvoorbeeld wat voordeliger en simpeler Ikea kastjes, ook dat geeft met minimale investering heel veel waar voor je geld qua uitstraling omdat je met het massief houten werkblad de look creëert van een dure high end maatwerkkeuken.

Ook een strak keukenblad van mooi dun eiken?

Regel zelf je keuken en je kastjes en laat ons het keukenblad van je dromen op maat voor je maken. Zo creëer je met minimale kosten een massief houten keuken die er natuurlijk, warm en rijk uitziet. Kom langs in onze design studio of mail ons je droomkeuken voor een snelle scherpe quote op info@droomhout.nl. Graag tot ziens! Lees ook onze blogpost: Ikea keuken DroomHout blad.

Keukenblad eiken DroomHout 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Strak keukenblad van mooi dun eiken