Waanzinnige vloerkleden actie van Dutchbone

Waanzinnige vloerkleden actie van Dutchbone
Vloerkleden in de aanbieding - vloerkleed Dutchbone by DroomHout

Actie vloerkleden


Hoog- of laagpolig, met- of zonder franjes, antislip of anti-allergeen, lekker kleurrijk of juist zachte aardetinten? Bij DroomHout is er altijd wel een vloerkleed dat bij jouw interieur past. Bovendien is het echt een must in je huis. Want zo'n kleed is een echte blikvanger. En lekker warm onder de voeten, nietwaar? Leg 'm onder je eettafel, bij de bank, of bij je leeshoekje en creëer een fijne ambiance in je woonkamer.

Vloerkleden - hoge kwaliteit van DroomHout

DroomHout biedt kwaliteitsmerken als het gaat om vloerkleden, waaronder van het merk Dutchbone. Voor handgemaakte designs, hippe prints of vloerkleden met een klassieke look hoef je niet meer verder te zoeken. Want Dutchbone heeft ze in alle soorten en maten. En om je helemaal blij te maken, mogen wij namens de Zuiver Group 10% korting aanbieden op alle Dutchbone vloerkleden. Hoe tof is dat?! De actie loopt van 7 tot en met 19 april 2022. Neem lekker een kijkje op onze website of kom gerust eens langs in onze studio.

Rechthoekige vloerkleden met een uitgesproken design

Vloerkleden in de aanbieding - vloerkleed Dutchbone by DroomHout

Een vloerkleed met een rechthoekige vorm is uitstekend te combineren met een rechthoekige eettafel of in een zithoek met een zitbank, een hoekbank en ronde salontafels. Wil je toch wat zacht en rond toevoegen maar is een rechthoekig vloerkleed praktischer in jouw interieur? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi patroon met ronde, organische lijnen. Bekijk bijvoorbeeld eens dit prachtige
kleed van Dutchbone, genaamd Ishank. Een eenvoudig en sterk design waarin je verschillende werelden ziet samenkomen. Ishank geeft de omgeving een beetje een safari-gevoel. Alsof je in je lodge op de savanne zit. Je zou zo naar buiten kunnen stappen in deze prachtige wilde natuur. Het kleed is handgemaakt en van zware jute kwaliteit 90% jute en 10% wol. Op zoek naar een wat klassieker, tijdloos vloerkleed met een uniek ontwerp? Misschien past het vloerkleed Mahal dan wel perfect in jouw interieur. Het tapijt is leverbaar in 3 mooie kleuren.

Een speelse look met ronde vloerkleden

Gek op een rond vloerkleed? Dat snappen wij! Een rond vloerkleed breekt de standaard vormen van rechte lijnen in je huis en geeft een speelse touch. De ronde vloerkleden van Dutchbone zijn helemaal te gek en wij hebben de mooiste voor je geselecteerd. Dat wordt misschien nog lastig kiezen, dus! Bekijk bijvoorbeeld eens dit heerlijke kleed Bodega. Het vloerkleed is gemaakt van een mix van rayon, katoen en polyester en is 6 mm hoog. Het kleed krijgt door het prachtige ontwerp een vintage look en is afgewerkt met gezellige franjes. Nog zo'n bijzonder ontwerp is het ronde vloerkleed Pix. Handgemaakt en gebaseerd op Indiase stijlen en kleuren. De handgeknoopte look en kwastjes aan de randen maken 'm extra vrolijk! De grootte van een rond vloerkleed varieert van een diameter van 170 cm tot zelfs 280 cm. Ronde kleden zijn dus overal neer te leggen.

Vloerkleden in de aanbieding - vloerkleed Dutchbone by DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.