Tafel notenhout Brussel
Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel Tafel notenhout Brussel

Tafel notenhout Brussel

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: 3 tot 5 weken

Ships today if ordered in the next 3 hours and 25 minutes!

€ 2.695,00
Nu voor € 2.425,50 wanneer je je bestelling afhaalt

* Verplichte velden

€ 2.695,00
  • 4 cm massief notenhout en RVS matrix onderstel
  • Unieke en trendy combinatie van hout en staal
  • Afmeting vanaf 160 x 80 cm

Ik heb een vraag over: Tafel notenhout Brussel

Ik heb een vraag over dit product

Contactgegevens

  • Vernieuwen

* Verplichte velden

Details

Houten eettafel met RVS onderstel

Een houten tafel staat heel mooi op een houten vloer, mits er wat contrast tussen zit. Een RVS onderstel is hiervoor een uitstekende 'breker'. Het massief noten tafelblad van 4 cm dikte is verjongd, heeft een mooie rustige tekening met brede planken en is afgewerkt met olie. Gebruik de tafel als eettafel of als vergadertafel, voor beide doeleinden is de Brussel naast functioneel ook nog eens erg mooi.

Matrix onderstel

Onder het massieve notenhouten blad is een hoogwaardig RVS matrix onderstel gezet. Mooi strak afgewerkt, zonder zichtbare lasnaden. De matrix heeft in de lengte een kokerdikte van 10 cm en in de breedte van 8 cm. Dit oogt mooi in balans en zeer symmetrisch. De tafel is verkrijgbaar vanaf 160 x 80 cm. 

Notenhouten eettafel in verschillende afmetingen

De notenhouten tafel is in verschillende maten verkrijgbaar. Het fijne aan het matrix onderstel is dat je geen last hebt van poten dus blijft er lekker veel ruimte over om met zijn allen aan te schuiven. 

Extra informatie

vanaf vanaf
Levertijd 3 tot 5 weken