Houten badkamermeubels aan de Côte d'Azur

Houten badkamermeubels aan de Côte d'Azur

Villa in Zuid-Frankrijk

Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout

Voor hun vakantiehuis in Zuid-Frankrijk wilden Paulien en Marco graag wat gastenkamers inrichten. Het huis aan de Franse Côte d'Azur is een prachtig ruime villa met daarin plenty kamers. En hoe fijn is het als je gasten dan een eigen kamer met eigen sanitair kunnen hebben? Het inrichten van deze gastenkamers deden ze helemaal zelf maar voor de badkamers kwamen ze bij DroomHout terecht. Ze werden verliefd op het badkamermeubel Serenity. Een van de toppers uit onze rijke collectie houten badkamermeubels.

Kamers in mediterrane sfeer

De heerlijk intieme kamers kregen allemaal een heerlijke geborgen mediterrane sfeer. Veel hout, prachtige stoffen, oude elementen. En dat in de uitgesproken kleuren waar de Méditerranée zo om bekend staat. Beachy white en azuurblauw met zonnige accenten. De lekker comfortabele bedden lonken naar je alsof ze je nachtenlang willen koesteren. Het hele plaatje is uitnodigend, hier wil je graag logeren.

Houten badkamermeubel showroom

Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout

Voor de badkamer wilden Paulien en Marco kiezen voor hout. Er werd even op internet gezocht en al snel kwamen ze bij DroomHout terecht. Marco maakte een afspraak in de design studio om eens even de mogelijkheden te komen bekijken en bespreken. In de DroomHout design studio vind je diverse voorbeelden van de mooiste houten badkamermeubels. Allemaal gemaakt met veel passie in onze eigen fabriek in Utrecht.

Houten badkamermeubel Serenity

Al pratend werd duidelijk dat Marco op zoek was naar een meubel wat lekker strak zou ogen. Als mooi contrast naar de wat klassiekere kamers. Maar dan wel van massief hout om de natuurlijke materialen lekker te benadrukken. Een badkamermeubel met een losse kom en met kranen uit de muur. Zijn oog viel al snel op het houten badkamermeubel Serenity. Dit is een badkamermeubel wat los op de grond staat. Geen gedoe met wandmontage, dat sprak Marco wel aan. De moderne strakke vorm deed de rest. Dit badkamermeubel heeft een lade voor de kleine potjes en losse spulletjes. En voor de handdoeken een heerlijk groot open vak wat super ruimtelijk en royaal oogt.

Kan een houten badkamermeubel wel tegen vocht?

Dat was de laatste vraag van Marco. Hij zag het al voor zich en vroeg zich af hoe een houten badkamermeubel gedijt in combinatie met water. We konden Marco geruststellen. Als je je houten badkamermeubel goed afwerkt met een olie of lak dan kan je deze uitstekend in een badkamer gebruiken. Zelfs als er af en toe even flink warm gedoucht wordt. DroomHout gebruikt voor de laatste afwerkingslaag altijd de fameuze 'magic mix'. Een matte blanke tweecomponenten lak die door z'n matte tint een schitterende natuurlijke uitstraling heeft. We noemen het ook wel de DroomHout magic mix. Het hout lijkt wel onbehandeld. Maar het is juist supergoed beschermd tegen vocht. Met die geruststelling bestelde Marco drie van deze prachtige houten badkamermeubels bij ons. Helaas is het er niet van gekomen om de badkamermeubels in Zuid-Frankrijk zelf te gaan brengen maar gelukkig stuurden Paulien en Marco wel de prachtigste foto's naar ons op. Geniet lekker mee en kom in de vakantiesfeer. Nog veder in de vakantie sfeer komen? Lees onze blogpost: DroomHout Hemelbed Ibiza bij KoKo Beach. 

Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout
Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout
  Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout
   Houten badkamermeubel Serenity in Zuid-Franse villa - DroomHout

Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.