✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06
030 - 267 16 06

Keuken-upgrade

Keuken-upgrade

Met mooie materialen

Hout matcht bij elke kleur en elk materiaal, daarom is het ook zo fijn om mee te werken in je interieur. Dit was voor Ronald en zijn vrouw ook een gegeven toen zij zelf de keuken van hun woning ontwierpen. Ze kozen voor een keukeneiland en kastenwand. De kleuren van de materialen zijn wit, zwart en grijs:  een antracietgrijs composiet keukenblad, witte keukenfronten, Keuken upgrade eiken DroomHoutRVS accessoires zoals de kraan en kast- en ladegrepen en een zwarte tegelvloer. Twee wangen van 5 cm dik massief rustiek eikenhout voor het keukeneiland en een omlijsting van de kast van hetzelfde dikke rustieke eiken geven een royaal en rijk gevoel aan de anders toch wat kil ogende keuken.  Eettafel met bijpassende bank en barkrukken

In de keuken waBarkruk eiken DroomHout keukens ook nog ruimte voor een eettafel. Deze moest natuurlijk matchen bij de keuken. Deze is dan ook door ons gemaakt met een mooi dik massief rustiek eiken tafelblad en bijpassende eettafelbank. Een blankstalen onderstel in de vorm van een kruis combineert goed met het stoere robuuste blad en deze kleur komt terug in het keukenblad en de lampen die boven het keukeneiland hangen. Ook de barkrukken aan het eiland hebben een blankstalen frame en hetzelfde dikke rustieke eiken als zitje. Tezamen met de grote grijs gestoffeerde eettafelstoelen is de keuken een lust voor het oog geworden.

Keuken eiken eettafel eetkamerbank DroomHoutJouw eigen keuken in eiken

Geïnspireerd door de keuken van Ronald en zijn vrouw? Wij kunnen je helpen om ook zo'n sfeervol plekje in huis te creëren. Lees hier eens, neem contact met ons op of kom langs in onze design studio. Meer inspiratie opdoen? Lees onze blogpost: Keukenrenovatie met massief houten deuren.

 


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Keuken-upgrade