✓ gratis bezorging of 10% ophaalkorting ✓ snelle levering in 1-4 weken ✓ showroom in Utrecht ✓ 030 - 267 16 06
030 - 267 16 06

Samenwerking met Stijlidee

Samenwerking met Stijlidee

Stilstaan is achteruitgang. Daarom is DroomHout continue in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de bedrijfsvoering. De nieuwste samenwerking waar DroomHout zeer trots op is, is de samenwerking met Stijlidee. DroomHout en Stijlidee hebben de handen in één geslagen zodat jouw droominterieur op persoonlijke en unieke wijze kan worden gerealiseerd.

StijlideeStijlidee is het interieuradvies- en stylingbureau van stylist en interieurontwerper 
Winnie Helmes-Ham. Deze ervaren interieurstyliste die onder andere als styliste heeft gewerkt voor bedrijven als Ikea, Trendhopper en het Kabinet besloot in 2006 zelfstandig adviezen te geven onder de naam Stijlidee. Stijlidee kenmerkt zich door stijlvolle en inspirerende combinaties van meubelen, materialen en kleuren in de door jouw gewenste woonstijl. De styling van Winnie Helmes-Ham brengt veel sfeer, rust en eenheid in uw interieur.

Stijlidee geeft interieuradvies op maat, ieder advies wordt speciaal voor de klant ontwikkeld. Iedere ruimte is anders, daarom voldoen veel standaardmaten van meubelen niet. Door samenwerking met DroomHout kan Stijlidee haar interieurontwerpen laten realiseren in de door je gewenste afwerking en op het door jou gewenste kwaliteits- en prijsniveau. Het hebben van een samenwerkingspartner die meubelen op maat kan fabriceren naar meubelontwerp van de stylist biedt de mogelijkheid tot je droominterieur.

Lees ook onze blogpost: Verkoopstyling: waarom?

Stijlidee en DroomHout


Reageer

Hou er rekening mee dat reacties even moeten worden bekeken voordat ze worden geplaatst.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.


Samenwerking met Stijlidee